Antiikki

Antiikki & Design

Antiikki & Design on sukellus menneen maailman lumoon! Monipuolinen ja upeasti kuvitettu kulttuurilehti kertoo joka numerossa antiikkiesineistä ja niiden tarinoista – mutta myös uudemmasta muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavista kulttuurikohteista. Aiheet ulottuvat 1700-luvun hopeasta Nuutajärven lasiin.

Suomen parhaat antiikin ja designin asiantuntijat auttavat määrittämään omien aarteittesi tyylin ja arvon. Saat samalla tietoa myös hyvistä sijoituskohteista. Tutustut eri aikakausien talojen ja huonekalujen tyyleihin ja voit lukea kauniisti sisustuista kodeista ja huolella tehdyistä kunnostuksista, joissa silmä lepää. Samalla saat tietoa hyvistä kädentaitajista. Kiehtovat tarinat kuljettavat sinut kauas arjen yläpuolelle.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Fokus Media Finland Oy on harrastuslehtien julkaisemiseen keskittyvä aikakauslehtikustantaja, joka haluaa olla edelläkävijä myös kohderyhmämedioiden verkkoliiketoiminnan kehittämisessä.
Yhtiön lehtivalikoimaan kuuluvat omien segmenttiensä markkinajohtajat Antiikki & Design, V8-Magazine, GTi-Magazine, Pelit-lehti sekä Auto Bild Suomi.
Fokus Media Finlandin julkaisutoiminnan fokuksessa ovat siis eri alojen harrastajat, joiden muodostamat heimot ovat sitoutuneet niin itse harrastukseensa, sen sosiaalisiin verkostoihin kuin näitä harrastajia yhdistävään mediaankin.