Evolution

Evolution.fi

Evolution.fi on vuonna 2014 avattu, laadukkaisiin Evolution urheiluravinteisiin keskittyvä verkkokauppa. Evolution-tuotemerkki on perustettu jo vuonna 1997, mutta varsinaista verkkokauppaa ei tuotemerkillä ole aiemmin ollut.
Tuotteet lähtevät asiakkaille nopeasti, yleensä jo tilauspäivänä. Evolution on markkinoiden puhtain urheiluravinnelinja. Täysin laktoositon, gluteeniton, väriaineeton ja soijaton urheiluravinnemerkkki, joka ei sisällä lainkaan kiinalaisia raaka-aineita. Valikoimassamme myös laadukkaat SuperLemon-superfoodit. Tuotevalikoima on suunniteltu huippu-urheilijoille. Tuotteiden raaka-aineet ovat parasta mahdollista laatua ja tuoteformulat ovat erittäin vahvoja.
Evolution.fi -verkkokaupan tuotteet ovat tarkoitettu heille, jotka tarvitsevat ja haluavat käyttää puhtaita ja turvallisia tuotteita treenauksen tueksi.

Hierontarullat kotiin ja ammattikäyttöön
Erittäin laadukkaita foam rollereita maailman johtavilta tuotemerkeiltä. – Evolution.fi

Laktoosittomat ja gluteenittomat proteiinijauheet
Proteiinit, joissa käytössä luontaiset aromit ja makeutusaineena stevia. Eivät sisällä laktoosia, gluteenia, väriaineita, soijaa eikä soijalesitiiniä. Maailman tasokkaimmat patentoidut proteiinituotteet. Puhtaimmat ja laadukkaimmat proteiinijauheet johtavalta tehtaalta USA:sta.

Maailman tasokkaimmat aminohappotuotteet
Evolution urheiluravinteet ovat parhaita mitä markkinoilta löytyy. Tämän voi todeta niin puhtauden kuin vaikuttavien aineiden pitoisuuksien osalta.

Maailman tasokkaimmat rasvanpolttajat
Olipa lajisi sitten mikä tahansa, niin Evolution on paras valinta sinulle, joka haluat tinkimättömästi löytää toimivimmat ja luotettavimmat rasvanpolttajat tukemaan harjoitteluasi.

Markkinoiden laadukkaimmat laktoosittomat stevialla makeutetut palautumisjuomavalmisteet
Luontaisilla aromeilla maustettuja ja stevialla makeutettuja palautumisjuomia. Valmisteet sisältävät useita patentoituja raaka-aineita. Eivät sisällä soijaa, soijalesitiiniä eikä kiinalaisia raaka-aineita.

Parhaat Girya-kuulat Evolution.fi – verkkokaupasta
Evolution.fi

Parhaat superfoodit huippuedulliseen hintaan
SuperLemon on johtava superfood-tuotemerkki, jonka kaikki tuotteet ovat erittäin puhtaita, laadukkaita ja vahvoja valmisteita.

Täysin laktoositon heraproteiini
Markkinoiden ainoa täysin laktoositon heraproteiinijauhe, jossa proteiinipitoisuus on 86-91% makuvaihtoehdosta riippuen. Luontaisilla aromeilla maustettu ja stevialla makeutettu juomajauhe. Ei myöskään sisällä gluteenia, soijalesitiiniä, väriaineita eikä Kiinasta periäisin olevia ainesosia. Hyvän makuinen ja erittäin helposti sekoittuva juomajauhe.

Markkinoiden vahvin havupuu-uute
Suomessa valmistettu täysin kotimainen tuplauutettu havupuu-uute, joka on jopa 2,5 kertaa vahvempi kuin vastaavat tuplauutetut tinktuurit ja jauheet.
Yksi pipetillinen sisältää 250 mg superpuhdasta männynkuoriuutetta.
Pakattu korkealaatuiseen Miron-lasipulloon.
Pakkauskoko 50 ml.

Esimerkkejä verkkokaupan Evolution.fi valikoimasta

Evolution BCAA Appelsiini 195 g Stevia
SuperLemon Chaga Extract pakuriuute 50 ml
SuperLemon Reishi Extract Lakkakääpäuute 50 ml
SUPERLEMON ASHWAGANDHA UUTEJAUHE 40 G
Evolution BCAA Sitruuna 195 g Stevia
SUPERLEMON OPTIMSM JAUHE 200 G
SUPERLEMON KOIVUSOKERI 300 G
SUPERLEMON CORDYCEPS EXTRACT KIINANLOISIKKAUUTE 50 ML