HarmanKardon

HarmanKardon FI

Harman Kardon® tarjoaa kaunista äänentoistoa yhdistämällä ylivoimaisen äänenlaadun ikoniseen suunnitteluun. Yli 50 vuoden ajan tohtori Sidney Harmanin perustama tuotemerkki on ilahduttanut audiopuristeja ympäri maailman tuottamalla puhtaan ja realistisen äänimaailman – jokainen tuote on kauniilta kuullostava taideteos.

Muotoilu
Harman Kardon saa äänen näyttämään kauniilta huippuluokan muotoilun kautta. Yhtiön alkuajoista saakka design on ollut ratkaiseva tekijä muokatessa tuotekehitystä ja sitä ovat vieneet eteenpäin käytännöllisyys ja tunteet. Tuotesuunnittelun periaatteet ovat pysyneet samoina tähän päivään saakka mutta ovat myös mukautuneet ajan trendeihin ja muotivirtauksiin.

Outlet
Uudempien ja parhaiden tuotteiden lisäksi Harman Kardon myy kunnostettuja tuotteita merkkisivustojensa Outlet-kanavan kautta. Tarjolla on yleensä vanhempia malleja suurilla alennuksilla (jopa -60-70%). Koska tämä on ainoa myyntikanava näille tuotteille, on hinta markkinoiden alhaisin. Usein näihin tuotteisiin yhdistyvät alennuskupongit jotka vauhdittavat myyntiä.

Mikä on kunnostettu tuote?
Kunnostetut tuotteet tulevat palautuksina kauppiailta. Ne ovat huolellisesti tarkastettu ja testattu vastaamaan tiukkoja Harman Kardon -vaatimuksia. Lisäksi uusittu tuote sisältää samat ominaisuudet ja toiminnot kuin uusi malli ja niillä on sama 2 vuoden takuu. Tuotteissa saattaa olla pieniä kosmeettisia puutteita ja ehkä tuote on pakattu uudelleen mutta on varmistettu, että tuote toimii täydellisesti.

Harman Kardon kuulokkeet
Valikoima laadukkaita nappikuulokkeita, On-ear ja Over-ear kuulokkeita!

Harman Kardon Outlet – valikoima tuotteita alennettuun hintaan
Tehdaskunnostetut tuotteet jotka tarjoavat samat eeppiset ominaisuudet ja saman kahden vuoden takuun kuten uudetkin mallit.

Harman Kardonilta langattomat kaiuttimet
ilmainen toimitus kaikille tuotteille

HarmanKardon.com – ilmainen toimitus kaikille tuotteille

Harman Kardon kaiuttimet
Kotijärjestelmät, Soundbar -kaiuttimet, kannettavat ja kotikaiuttimet, tietokonekaiuttimet ja Harman Kardon Wireless HD Audio System – ilmainen toimitus kaikille tuotteille

Harman Kardon Viritinvahvistimet ja 3D Blu Ray

Harman Kardon Outlet.
Kunnostettuja tuotteita jopa -50% alennuksella.

Laatua äänimaailmaan Harman Kardonilta.
Kotiteatterit, kaiuttimet, kuulokkeet ja langattomat tuotteet ym.

Esimerkkejä HarmanKardon.com verkkokaupan valikoimasta

Harman Kardon Go + Play Black Wireless Speaker
Harman Kardon Citation ONE DUO Grey Smart Speaker
Harman Kardon FLY ANC Undefined Black Kuulokkeet REFURBISHED
Harman Kardon Citation One MKII Black Smart Speaker
Harman Kardon Onyx Studio 4 Black Wireless Speaker
Harman Kardon Citation 500 Grey Smart Speaker
Harman Kardon Onyx Studio 7 Blue Wireless Speaker
Harman Kardon Citation MultiBeam™ 700 Black Smart Speaker