Narskuttelu

Narskuttelu.fi

Narskuttelu.fi tarjoaa laajan sekä laadukkaan tuotevalikoiman hammasvälineitä ja omassa tuotantotilassa valmistetut maukkaat ksylitolipastillit. Täysksylitolipastilleja löytyy usealla eri makuvaihtoehdolla.

Suunhoito uudelle tasolle suu- ja ienpesurilla
Suunhoito uudelle tasolle suu- ja ienpesurilla. Tuotteesta löytyy kolme eri värivaihtoehtoa: valkoinen, musta ja vaaleanpunainen. Laite on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön kaikille esimerkiksi hammaslangan rinnalle ja erityisesti jatkuvista ientulehduksista tai herkistä ikenistä kärsiville. Painepulssilla suihkutettavan veden avulla Waterpulse-suupesuri puhdistaa hankalat hammas- ja ienvälit, joihin hammasharjalla ei yllä. Tämä parantaa suuhygieniaa.

Kotimaiset plakin värjäys tabletit
Harjaa ensin hampaasi ja huuhtele suu. Pureskele yksi värjäystabletti ja anna sen sekoittua suussa olevan syljen kanssa, älä niele tablettia. Ota pieni määrä vettä suuhusi ja purskuttele liuosta noin 30 sekunnin ajan ja lopuksi sylkäise liuos pesualtaaseen. Kun näet hampaiden värjäytyneet alueet peilistä, voit tunnistaa hampaiden ongelmakohdat. Kohdissa joihin väriaine on jäänyt, on plakkia ja näiden kohtien puhdistamista on syytä tehostaa. Myös hammaskiilteen vauriot saa väritableteilla hyvin näkyviin.

Täysin uudenlainen poresuuvesi vähentää muovijätettä
Täysin uudenlainen tuote suuvesi markkinoille omasta ksylitolituotannosta. Nyt voit kätevästi ottaa mukaasi suuveden poretablettina. Lisäät vain lämpimän veden ja odotat hetken TAI ota pieni määrä vettä suuhusi ja pureskele tabletti suussa rikki. Tämän jälkeen suuvesi on valmis käytettäväksi. Yksi tuubi sisältää 15 kappaletta suuvesiporetablettia. Vähentää muovijätteen määrää, koska et tarvitse suuvesipuolloa.

Kotimaiset ksylitolitikkarit
Uutuutena hammasystävällinen ksylitolitikkari usealla makuvaihtoehdolla. Kaikki tikkarissa käytetyt raaka-aineet ovat hammasystävällisiä ja sopivat myös diabeetikoille.Erinomainen vaihtoehto tikkarien ystäville.
Tehty käsityönä.

Apu nopeasti narskutteluvaivoihin ja ensiapu leuka- ja hammassärkyyn. Paljon erilaisia purentasuojia.
Uusin malli Maximum Protection purentakiskosta. Hammaslevy ja vesi voidaan suoraan lämmittää mikroaaltouunissa tai vesi voidaan lämmittää erikseen ennen levyn muotoilua hammaspintoihin sopivaksi. Markkinoiden ainoa itse sovitettava purentakisko, missä purentakisko sovitetaan ylähampaisiin muotoilukorin avulla. Muotoilukorin avulla levy saadaan helposti muotoiltua ylähampaiden mukaan lämpimän veden avulla. Muotoilukorin avulla hammaslevy istuu napakammin suuhun kuin perinteinen ilman muotoilukoria muotoiltava purentakisko. Valmistajan arvion mukaan levyllä on 25 % parempi istuvuus ylähampaisiin kuin ilman muotoilukoria sovitettavalla purentakiskolla.

Hammasväliharjat jokaiselle hammasvälille!
Hammasvälituotteet netistä! Laaja valikoima erilaisia hammasväliharjoja sekä hammastikkuja. Valikoimassa hammasväliharjoja pieniin ja suuriin hammasväleihin. Hammasväliharjoja löytyy myös ahtaille hammasväleille. Toimitus ja asiakaspalvelu Kiteellä!

Puhdista hammasvälit aamuin – illoin. Estä ientulehdukset ja karieshammasväleissä.
Laaja valikoima erilaisia hammasväliharjoja sekä hammastikkuja kotimaisesta verkkokaupasta. Valikoimassa hammasväliharjoja pieniin ja suuriin hammasväleihin. Hammasväliharjoja löytyy myös ahtaille hammasväleille. Perinteisistä puuhammastikuista taipuisiin ja monikäyttöisiin hammasväliharjoihin.
Hammasväliharja on paras vaihtoehto hammasvälien puhdistamiseen. Jos hammasväliharja tuntuu haastavalta käyttää, on tarjolla myös varrella varustettu Interproximal hammasväliharja 5 kpl.

Kotimaisia ksylitolipastillejaa usealla eri makuvaihtoehdolla lapsille, aikuisille ja vanhuksille.
Maailman monipuolisin ksylitolipastillivalikoima. Kotimainen valmistaja ja tuotanto Kiteellä. Maista supersuosittu salmiakki, savu&terva, saviwiski, chili-lakritsi, päärynä, mansikka ja sitruuna. Kaikille löytyy oma maku ja tilaa ne yhdestä verkkokaupasta kotiin, päiväkotiin tai työpaikalle.

Ksylitolijauheet korvaamaan sokeri!
Kotimainen ksylitolisokeri tai ksylitolisokeri maustettuna tyrni-, mustaherukka-, puolukka- ja mustikkamarjamehujauheella. Ksylitolijauhetta voidaan käyttää korvaamaan sokeri esimerkiksi puuron tai erilaisten juomien makeuttajana. Ksylitolijauhetta voidaan käyttää myös leivonnassa, mutta huomaathan että hiiva ei voi käyttää ksylitolia ravinnokseen, jolloin leivonnaiset eivät kohoa.

Narskuttelu.fi
Yhdestä kaupasta kaikki tuotteet! Suomen kattavin ja laajin ksylitolipastillivalikoima. Omassa tehtaassa valmistamme ksylitolipastillit, ksylitolihammastahnaa, ksylitolitikkarit, poresuuvettä, plakin vörjöystabletit ja ksylitolipurukumia. Narskuttelu Oy tarjoaa laajan tuotevalikoiman hammasvälineitä hampaillesi mm.hampaiden narskutteluun.

Kuivan suun hoitoon betaiinia sisältävä ksylitolipastilli.
Narskuttelun kuivan suun pastilli sisältää ksylitolin lisäksi betaiinia ja omenahappoa, jolla saadaan lisättyä syljen eritystä ja autettua kuivia limakalvoja. Valmiste sisältää myös pienen määrän kalsiumia, joka edistää hampaiden ja hammaskiilteen normaalia hyvinvointia ja tasapainottaa omenahapon happamuuden. Tuotteen happamuus on säädetty ettei tuote aiheuta hammaskiilteen eroosiota. Sopii kaikille!

Kotimainen vaahtoamaton ksylitolihammastahna kuivan suun hoitoon.
Narskuttelu hammastahna on erityisesti tarkoitettu kuivasta ja herkästä suusta kärsiville. Normaalisti ihminen erittää sylkeä noin 1 – 1,5 litraa vuorokaudessa. Kuivasta suusta kärsivillä syljen eritys voi olla vain 0,5 litraa tai vähemmän vuorokaudessa. Ihmisen ikä, monet lääkeaineet, terveydentila, tupakointi, alkoholin käyttö ja monet muut asiat vaikuttavat syljenertykseen.

Narskuttelu purentasuoja auttaa narskutteluoireisiin.
Narskuttelu purentasuoja on saanut hyvää palautetta käyttäjiltään. Purentasuoja on suunniteltu estämään yöllistä hampaiden narskuttelua ja hampaiden yhteenpurentaa. Malli muotoutuu helposti hampaiden muodon mukaan. Tuote on tarkoitettu hampaiden narskuttelun lyhytaikaiseen hoitoon ja levy voidaan sovittaa joko ylä- tai alahampaisiin. Hinta on todella kustannustehokas!

Vaahtoamaton ksylitolihammastahna
Narskuttelun oma kotimainen hammastahna. Fluori (1450 ppm), kalsiumfosfaatti ja ksylitoli ehkäisevät reikiintymistä. Maku on hyvin makea suuren ksylitolipitoisuuden (30 %) vuoksi. Erittäin mieto mintun maku Vaahtoamaton hammastahna eli ei ärsytä ja kuivata suun limakalvoja. Ei sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS). Sopii myös aftaherkille.

Pelasta hymysi!
Suomen kattavimpiin kuuluva ksylitoli- ja hammasvälineiden verkkokauppa. Ksylitolituotteet valmistamme omassa tehtaassa Kiteellä. Maista, ihastu, hoida ja helli hampaitasi.

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman hammasvälineitä ja kotimaisia ksylitolipastilleja.
Narskuttelu Oy tarjoaa laajan tuotevalikoiman hammasvälineitä hampaillesi mm.hampaiden narskutteluun. Omassa tuotantotilassa valmistamme ksylitolipastillit, ksylitolihammastahnaa, ksylitolitikkarit ja ksylitolipurukumia.

Kotimaiset ksylitolipastillit!
Makuja löytyy kaikille lapsesta vaariin, perinteisestä päärynästä, savuwiskiin ja salmiakkiin! Valmistamme kaikki ksylitolipastillit omassa puhdasilmatuotantotilassa Kiteellä. Maku syntyy hammasystävällisestä ksylitolista, suomalaisista marjajauheista, chilijauheesta ja luonnonmukaisista aromeista. Maista ja ihastu!

Kotimaiset ksylitolipastillit! Paljon pastellimakuja jokaiseen makuun mm. salmiakki, kahvi, chililakritsa ym.
Herkulliset täysksylitolipastillit kätevässä 1 kg uudelleen suljettavissa tukkupusseissa. Laaja makuvalikoima josta jokainen löytää suosikkinsa. Nyt voit tilata yhteen tilaukseen monia makuja ja verkkokauppa laskee tuotteiden tukkuhinnan tilausmäärän mukaan. Tilaus voi useita mahdollisia makuvaihtoehtoja töihin, kotiin, kouluun, hoitolaitokseen tai päiväkotiin.

Hampaiden narskuttelu kuriin nopeasti purentakiskolla!
Purentasuoja on suunniteltu estämään yöllistä hampaiden narskuttelua ja hampaiden yhteenpurentaa.

Purentasuoja on tarkoitettu hampaiden narskuttelun lyhytaikaiseen hoitoon ja levy voidaan sovittaa joko ylä- tai alahampaisiin.

Erilaisia purentasuojia auttamaan hamapiden narskutteluun ja estämään hammasvaurioita
Purentasuojia käytetään hoitamaan leukanivel- ja purentalihasvaivoja ja sen käyttö on yleisesti laaja-alaisimmin hyväksytty, koska purentakisko suojaa hampaita kulumiselta ja rentouttaa leukalihaksia

Pahanhajuisen hengityksen hoito!
Pahanhajuisen hengityksen kotihoito lähtee parhaiten liikenteeseen miettimällä aluksi omaa hammashygieniaa, ruokavaliota ja elämäntapoja. Harjaatko hampaat kaksi kertaa päivässä, tupakoinko ja puhdistatko hammasvälit hammaslangalla tai hammasväliharjalla? Onko kielen pinnalla bakteerikasvustoa johon kielenpuhdistaminen voisi auttaa, käytätkö ksylitolipurukumia tai -pastilleja, tuntuuko suu kuivalta ja juonko päivän aikana riittävästi vettä. Omilla muutoksilla voi saada paljon apua pahanhajuiseen hengitykseen. Jos pahanhajuinen hengitys jatkuu kotihoidosta riippumatta, on syytä käydä hammashygienistillä tai hammaslääkärillä, joka ohjaa oikeaan hoitoon tarvittaessa.

Puhdista hammaspinnat sekä hammasvälit ja hymyile leveästi.
Tuotteita värjäytyminen poistoon hampaan pinnalta sekä suu-ja ienpesuri koko suun perusteelliseen puhdistamiseen. Puhdistuspakkaus- Dental Hygiene Kit tarjoaa välineet myös hammaskiven poissa pitämiseen. Muista hoitaa hampaasi aamuin illoin.

Poista plakki ja hammasvärjäymät!
Erilaisilla kotikäyttöön tarkoitetuilla valkaisevilla tuotteilla voit vaalentaa hymysi turvallisesti ja ylläpitää hammaskiilteen puhtaana pysymistä. Säännöllinen hampaiden puhdistus aamuin illoin hammastahnalla, hammasvälien puhdistus hammaslangalla tai hammasväliharjalla on perushoito myös hampaiden pysymisessä puhtaana.

Puhdista hammaspinnat sekä hammasvälit ja hymyile leveästi.
Valikoimistamme löydät hampaiden sekä hammasvälejen puhdistukseen sopivat tuotteet. Tuotteita värjäytyminen poistoon hampaan pinnalta sekä suu-ja ienpesuri koko suun perusteelliseen puhdistamiseen. Puhdistuspakkaus- Dental Hygiene Kit tarjoaa välineet myös hammaskiven poissa pitämiseen. Muista hoitaa hampaasi aamuin illoin.

Hammasvälineet lapsille ja nuorille!
Lasten ja nuorten hampaiden hoito on erittäin tärkeää. Valikoimastamme löydät joka ikätasoon sopivat tuotteet päivittäiseen käyttöön. Esimerkiksi vilkkuvat hammasharjat motivoivat lasta pesemään hampaita tarpeeksi kauan. Hammasraudoille tarkoitettu suojavaha estää oikomiskojeen raapimista.

Salmiakin himoon ksylitolipastilli!
Salmiakin himoon ksylitolipastilli. Terveellinen ja vähä energinen vaihtoehto makeisille.

Purentakiskolla apu narskutteluun!
Hampaiden narskuttelu on hyvin yleistä. Hankala-asteista ja hoitotoimenpiteitä vaativaa hampaiden narskuttelua esiintyy noin 5 – 10 % aikuisista. Suojaa hampaasi.

Esimerkkejä Narskuttelu.fi verkkokaupan valikoimasta

Kertakäyttöpurentakisko, 12 kpl / pkt
Piparkakkuksylitolipastilli 100 g
Hammasväliharja Re:new - Recycle Plastic Interdental Bruches 0,5 mm
UUSI Micro Power paristohammasharja
Valkaiseva paristohammasharja
Plakkiväritabletti - 10 kpl
Ksylitolijauhe ja ksylitolimarjamehujauheet, 750 g
Savu-tervaksylitolipastilli 100 g