SwissClinic

SwissClinic.fi

Alusta lähtien. Sveitsin kliinisten tuotteiden ja hoitojen kysyntä on kasvanut jatkuvasti. Swiss Clinic on auttanut tuhansia miehiä ja naisia pääsemään eroon kaikesta akne-arvoista, pigmentointiin ja venytysmerkkeihin. Swiss Clinic on nykyään maailmanlaajuinen tuotemerkki, jota esiintyy usein suosituissa ja arvostetuissa medioissa ja useiden kauneuspalkintojen voittajina, kuten Best DIY Osta 2018 Stella Smart Beauty -gaalassa jonka yritys voitti ihon rulla tuotteella ja vuoden innovaatiolla. Swiss Clinic on kauneusyhtiö, joka mullistaa ihmisten kauneushoitoja ja rutiineja. He tekevät kauneus- ja ihonhoitopalveluista hauskoja ja yksinkertaisia, ja ne ovat saatavilla suoraan omaan kotiisi mukavasti ja heidän yhteisön yhteisöpanoksen perusteella.

Apua painonpudostukseen?
Yleisesti ottaen painonpudotukseen ei löydy oikoteitä, mutta on keinoja, joilla sitä voi tehostaa. Ratkaisumme on SWISS DIET, tehokas ravintolisä, joka auttaa kehoasi polttamaan rasvaa ja samalla kohentamaan terveyttäsi

Ärsyynytvätkö silmäsi päätetyöskentelyssä tai ulkona?
Jotta silmät olisivat taas terveet ja kirkkaan valkoiset, ne tarvitsevat kosteutusta, vitamiineja ja ravintoaineita. SWISS EYES -silmätipat antavat silmillesi niiden tarvitseman ravinnon, jotta ne eivät kuivu ja ärsyynny.

Haaveiletko raamikkaista ja tuuheista kulmakarvoista?
Nyt voit saavuttaa tuuheat ja kauniit kulmakarva SwissBrowsin avulla. Seerumi hoitaa ja stimuloi omia kulmakarvojasi, antaen niille luonnollisen tuuheuden.

SWISS BEAUTY PEARLS –ravintolisä on uusinta uutta kauneudenhoidon saralla
Kaksi helmenmuotoista kapselia on kaikki mitä tarvitset saadaksesi hyvinvoivat hiukset vahvat kynnet kimmoisan ihon ja kirkkaat silmät.

Vahvat ja kauniit hiukset? Tilaa tästä Swiss Hair-seerumi
Haluatko paksummat ja kiiltävämmät hiukset? Kokeile Swiss Hair-seerumia

Esimerkkejä SwissClinic.fi verkkokaupan valikoimasta

HYDRATING SELF-TAN PADS
PURIFYING PINK CLAY SHEET MASK 3-PACK
The Heroes Collection - Gift Kit
TEETH WHITENING PEN
THE HEROES NIGHT COLLECTION
SANITIZING SPRAY 75% (100 ML)
EYE CREAM (15 ML)
NEEDLE HEAD 0.5 MM FACE (REFILL)